Το Grand Forest Metsovoγια την ασφάλειά σας!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΤΟ GRAND FOREST METSOVO θα μπορεί να σας υποδεχθεί και πάλι από την 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Συνεχίζουμε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες μας!

 

Αφοσιωμένοι στην σχολαστικότητα - Όλα τα μέλη της ομάδας μας λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση αναφορικά με τα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας, καθώς και προχωρημένη εκπαίδευση ειδικά για τον λειτουργικό τους τομέα.

 

Οι διαδικασίες που ακολουθούνται από όλα τα μελή της ομάδας του Grand ForestMetsovo, διασφαλίζουν τον τακτικό καθαρισμό. Το ξενοδοχείο έχει απολυμανθεί  πριν την επαναλειτουργία του. Τα βελτιωμένα πρότυπα καθαρισμού μας, ελέγχονται τακτικά από την ομάδα διαχείρισης ασφάλειας.

 

Επιπλέον αντιβακτηριδιακά απολυμαντικά προϊόντα παρέχονται και χρησιμοποιούνται τακτικά καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι επιφάνειες είναι καθαρές για να αποφευχθεί η εξάπλωση του Covid-19.

Αυτά τα μέτρα προστέθηκαν στα ήδη σχολαστικά πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας,τα οποία ήδη επιβάλλουν καλή υγιεινή χεριών, παρέχοντας εγκαταστάσεις πλυσίματος χεριών, καθώς και απολυμαντικά χεριών με βάση το αλκοόλ, και αυστηρή καθοδήγηση για τακτικό πλύσιμο χεριών όλη την ημέρα. Η κουζίνα μας ακολουθεί τους κανόνες HACCP, ένα σύστημα διαχείρισης στο οποίο αντιμετωπίζεται η ασφάλεια των τροφίμων μέσω της ανάλυσης και του ελέγχου των βιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων από την παραγωγή, προμήθεια και χειρισμό πρώτων υλών, έως την κατασκευή, τη διανομή και την κατανάλωση του τελικού προϊόντος.

 

Τα πρωτόκολλα καθαρισμού μας έχουν αναπτυχθεί από τον ECOLAB, έναν κορυφαίο συνεργάτη της βιομηχανίας και θα υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους.

 

Ενισχυμένα πρωτόκολλα- Όλοι οι υπάλληλοί μας είναι έχουν  εκπαιδευτεί για να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα του Covid-19 και έχουν ενημερωθεί να μην προσέρχονται στην εργασία τους εάν αισθάνονται αδιαθεσία ή είχαν επαφή με οποιονδήποτε υπάρχει υποψία  ότι έχουν Covid-19.

 

Ασφαλής και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση- Συνεχίζουμε να παρέχουμε μια απρόσκοπτη υπηρεσία, τηρώντας παράλληλα τις απαιτήσεις κοινωνικής απόστασης ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, τα μενού εστιατορίων και μπαρ εκτυπώνονται σε υλικά μίας χρήσης και ανακυκλώσιμα. Το προσωπικό καθαριότητας δεν θα εισέλθει στα δωμάτια, εκτός εάν ζητηθεί το αντίθετο από τους επισκέπτες. Όλα τα μέλη της ομάδας μας λειτουργούν με αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής, τα οποία συμμορφώνονται στους νέους κανονισμούς εμφάνισης.

 

Συνεργασία με ηγέτες της βιομηχανίας - Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους αρμόδιους φορείς υγείας προκειμένου να αναπτύξουμε νέα πρότυπα και να ελέγχουμε τακτικά την αποτελεσματικότητά τους, έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα συναντάμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο .

Κάθε στοιχείο της εμπειρίας των επισκεπτών έχει εξεταστεί και αναθεωρηθεί για να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να αισθάνονται άνετα όταν φιλοξενούνται κοντά μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκτεταμένα μέτρα που έχουμε εφαρμόσει ή τους ηγέτες του κλάδου με τους οποίους συνεργαζόμαστε,επικοινωνήστε μαζί μας στο info@grand-forest.gr

 

Πάντα,και ειδικά σε αυτό το αβέβαιο κλίμα, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ασφάλεια και η ευημερία σας, και αυτή της ομάδας μας, είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε και να αντιδρούμε στην κατάσταση του coronavirus (COVID-19)καθώς εξελίσσεται και παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε σε κάθε επισκέπτη, συνεργάτη και υπάλληλο το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και φροντίδας.

 

 

Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας στην ασφαλή και καθαρή ιδιοκτησία μας.

 

Μια νέα αρχή - μια νέα εποχή! Το Grand Forest Metsovo είναι ήδη ανοιχτό. Ζήστε τα όνειρά σας, ταξιδέψτε και εξερευνήστε. Η ζωή συμβαίνει τώρα!

 


Πολιτική ακύρωσης και νέας κράτησης - Ενημερώθηκε 01 Ιουνίου 2020

Υφιστάμενες κρατήσεις

Όλοι οι επισκέπτες με κρατήσεις για άφιξη στις ή πριν από τις 31 Μαΐου 2020, θα έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν ή να ακυρώσουν χωρίς χρέωση. Αυτό περιλαμβάνει το ποσοστό προκαταβολής και άλλες προπληρωμένες κρατήσεις. Για κρατήσεις μετά τις 31 Μαΐου 2020, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε την ευελιξία που έχει ήδη ενσωματωθεί στις τιμές και τα πακέτα μας που επιτρέπουν στους επισκέπτες μας να τροποποιήσουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια, όπως απαιτείται.

Νέες κρατήσεις

Όλες οι νέες κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 22 Μαρτίου 2020 και 31 Μαΐου 2020, για άφιξη στις ή πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν χωρίς χρέωση από το Grand Forest Metsovo έως και 14 ημέρες πριν από την άφιξη.

Για πλήρεις λεπτομέρειες και για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email στο +3026560 29001-4 &reservations@grand-forest.gr. Οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν κράτηση μέσω διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτόρων ή άλλων τρίτων συστήνεται να επικοινωνήσουν με τον πάροχο κρατήσεων για πληροφορίες σχετικά με την πολιτική τους και για βοήθεια.

Για ομαδικές κρατήσεις, η ομάδα των κρατήσεων μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για τη διαχείριση οποιωνδήποτε αλλαγών κατά περίπτωση. Η ομάδα κρατήσεων του ξενοδοχείου μας υποστηρίζει ενεργά τους πελάτες για την αντιμετώπιση των αναγκών κάθε ομαδικής κράτησης, συμπεριλαμβανομένης της μετακίνησης εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί [πριν από τις 31 Μαΐου 2020] σε μια κατάλληλη εναλλακτική ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις των ομαδικών κρατήσεων, επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας στο reservations@grand-forest.gr

Αυτές οι πληροφορίες ισχύουν μέχρι νεωτέρας και ενδέχεται να ενημερωθούν.

Book now