Δήλωση του GrandForest σχετικά με τον Κορωνοιό  (COVID-19)

Το Grand Forest Metsovo είναι αξιόπιστο για το ταξίδι σας!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΪΟΣ 2021

ΤΟ GRAND FOREST METSOVO είναι ανοιχτό και μπορεί να σας υποδεχθεί και πάλι!

Συνεχίζουμε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τουςεπισκέπτες μας! 

 

Αφοσιωμένοι στην σχολαστικότητα - Όλα ταμέλη της ομάδας μας λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση αναφορικά με τα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας, καθώς και προχωρημένη εκπαίδευση ειδικά για τον λειτουργικό τους τομέα.

Οι διαδικασίες που ακολουθούνται από όλα τα μέλη της ομάδας του Grand Forest Metsovo, διασφαλίζουν τον τακτικό καθαρισμό. Τα βελτιωμένα πρότυπα καθαρισμού μας, ελέγχονται τακτικά από την ομάδα διαχείρισης ασφάλειας.

Επιπλέον αντιβακτηριδιακά απολυμαντικά προϊόντα παρέχονται και χρησιμοποιούνται τακτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι επιφάνειες είναι καθαρές για να αποφευχθεί η εξάπλωση τουCovid-19.

Αυτά τα μέτρα προστέθηκαν στα ήδη σχολαστικά πρωτόκολλα υγιεινήςκαι καθαριότητας, τα οποία ήδη επιβάλλουν καλή υγιεινή χεριών, παρέχοντας εγκαταστάσεις πλυσίματος χεριών, καθώς και απολυμαντικά χεριών με βάση το αλκοόλ, και αυστηρή καθοδήγηση για τακτικό πλύσιμο χεριών όλη την ημέρα. Η κουζίνα μας ακολουθεί τους κανόνες HACCP, ένα σύστημα διαχείρισης στο οποίοαντιμετωπίζεται η ασφάλεια των τροφίμων μέσω της ανάλυσης και του ελέγχου τωνβιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων από την παραγωγή, προμήθεια και χειρισμό πρώτων υλών, έως την κατασκευή, τη διανομή και την κατανάλωση του τελικού προϊόντος. 

Ενισχυμένα πρωτόκολλα- Όλη η ομάδα μας είναι εκπαιδευμένη να αναγνωρίζει τα συμπτώματα του Covid-19 και έχει ενημερωθεί να μην προσέρχονται στην εργασία τους εάν αισθάνονται αδιαθεσία ή είχαν επαφή με οποιονδήποτε υπάρχει υποψία  ότι νοσούν με τον Covid-19.

Πιστοποίηση GBAC STAR ™ Facility Accreditation - Το Grand Forest Metsovo πέτυχε την πιστοποίηση Global Biorisk Advisory Council® (GBAC) STAR ™, το χρυσό πρότυπο για τις προετοιμασμένες εγκαταστάσεις. Υπό την καθοδήγηση της GBAC, υποδιεύθυνσης της ISSA, της παγκόσμιας ένωσης βιομηχανίας καθαρισμού, το Grand Forest Metsovo έχει εφαρμόσει τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα για τον καθαρισμό, την απολύμανση καιτην πρόληψη μολυσματικών ασθενειών στις εγκαταστάσεις του. Ως η μόνη διαπίστευση πρόληψης, απόκρισης και ανάκτησης εστιών της βιομηχανίαςκαθαρισμού, το GBAC STAR ™ βοηθά τους οργανισμούς να καταρτίσουν πρωτόκολλα και διαδικασίες, να προσφέρει εκπαίδευση με γνώμονα τους ειδικούς και να αξιολογεί την ετοιμότητα μιας εγκατάστασης για καταστάσεις βιολογικού κινδύνου. Το πρόγραμμα επιβεβαιώνει ότι το Grand Forest Metsovo εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές για να προετοιμαστεί, να ανταποκριθεί και να ανακάμψει από εστίες και πανδημίες.

Ασφαλής και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση- Συνεχίζουμε να παρέχουμε μια απρόσκοπτη υπηρεσία, τηρώντας παράλληλα τις απαιτήσεις κοινωνικής απόστασης ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, τα μενού εστιατορίων και μπαρ εκτυπώνονται σε υλικά μίας χρήσης και ανακυκλώσιμα. Το προσωπικό καθαριότητας δεν θα εισέλθει στα δωμάτια, εκτός εάν ζητηθεί το αντίθετο από τους επισκέπτες. Όλα τα μέλη της ομάδας μας λειτουργούν με αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής, τα οποία συμμορφώνονται στους νέους κανονισμούς εμφάνισης. 

Συνεργασία με ηγέτες της βιομηχανίας - Συνεχίζουμενα συνεργαζόμαστε στενά με τους αρμόδιους φορείς υγείας προκειμένου να αναπτύξουμε νέα πρότυπα και να ελέγχουμε τακτικά την αποτελεσματικότητά τους, έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα συναντάμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο .

Κάθε στοιχείο της εμπειρίας των επισκεπτών έχει εξεταστεί και αναθεωρηθεί για να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να αισθάνονται άνετα όταν φιλοξενούνται κοντά μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκτεταμένα μέτρα που έχουμε εφαρμόσει ή τους ηγέτες του κλάδου με τους οποίουςσυνεργαζόμαστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@grand-forest.gr

Πάντα, και ειδικά σε αυτό το αβέβαιο κλίμα, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ασφάλεια και η ευημερία σας, και αυτή της ομάδας μας, είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε και να αντιδρούμε στην κατάστασητου COVID-19 καθώς εξελίσσεται και παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας ναπαρέχουμε σε κάθε επισκέπτη, συνεργάτη και εργαζόμενο το υψηλότερο επίπεδουπηρεσιών και φροντίδας.

 

Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας στο ασφαλές και καθαρό ξενοδοχείο μας.

  

Ταξιδιωτικήασφάλιση

Συμβουλεύουμε τους επισκέπτες μας να εξετάσουνπροσεκτικά τους όρους του ασφαλιστηρίου ταξιδιού τους πριν από το ταξίδι και να διασφαλίσουν ότι διαθέτουν κατάλληλη ιατρική ταξιδιωτική ασφάλιση για νακαλύψουν τη διάρκεια της διαμονής τους.

---

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και αναγνωρίζουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε κάθε φορά που ταξιδεύετε ή συνεργάζεστε μαζί μας. Ζητάμε από οποιονδήποτε επισκέπτη, ανεξάρτητα από τα πρόσφατα ταξίδια του, να μας ενημερώσει εάν αισθάνεται αδιαθεσία πριν από το ταξίδι και θα συνεργαστούμε μαζί σας για να τροποποιήσουμε το ταξίδι σας χωρίς χρέωση.

 

Αυτές οιπληροφορίες ισχύουν μέχρι νεωτέρας και ενδέχεται να ενημερωθούν.

 

Book now